Първа лигаФутболЦСКА 1948

БФС планира и финала за Суперкупата

Двубоят за Суперкупата на България по всяка вероятност ще се играе през първата половина на февруари. По-рано през деня от Българския футболен съюз обявиха програмата в efbet Лига до средата на ноември, както и датите за 1/16-финалите в турнира за Купата на България.

Срещата между Лудогорец и ЦСКA 1948 за Суперкупата на страната ще бъде организирана в седмицата преди старта на пролетния дял в първенството. твърди „Спортал“.

profittips-the best football tips

Припомняме, че двата тима се срещнаха на финала за Купата на България през май, като счупиха рекорда за най-ниска посещаемост на решаващия трофея мач – под 1000 зрители на „Васил Левски“. През февруари по всяка вероятност ще подобрят в негативен план и рекорда за брой зрители на финал за Суперкупата.

Както е известно, традиционно мачът за третия по значимост трофей в родния футбол се провежда през лятото, като стартът е даден на 15 юли 1989 година на стадион „Черноморец“ в Бургас, където ЦСКА побеждава Черноморец (Бургас) с гол на Христо Стоичков и печели първия трофей. Заради европейските мачове на Лудогорец и ЦСКА 1948 през лятото и краткия срок между миналия и настоящия сезон обаче тазгодишното издание на Суперкупата беше отложено във времето.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker