ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 „реже“ заплатите

Сериозни финансови рестрикции се задават в ЦСКА 1948, пише днес в. „Мач Телеграф“. Ще бъдат орязани възнагражденията на оперативното ръководство на клуба, начело със Стойчо Младенов.

Под ударите попадат и мениджърите не само на първия отбор, но и на другите два тима под шапката на ЦСКА 1948 – във Втора и Трета лига. Ще бъдат орязани и възнагражденията на външни съветници, които иначе не са на заплата в клуба. Възнагражденията и премиите на футболисти и треньори се запазват.

profittips-the best football tips

В същото време ЦСКА 1948 се похвали, че цяла дузина футболисти от тима са извикани в различни национални отбори за мачовете през тази и следващата седмица. Даниел Наумов, Симеон Петров, Ивайло Чочев и Георги Русев ще защитават цветовете на представителния тим на България. Симеон Василев, Емил Ценов, Мартин Атанасов и Никола Илиев са част от младежкия отбор. Двама футболисти на ЦСКА ще защитават цветовете на други страни.

Стив Фуртадо и Парвиз Умарбаев са призвани да помагат съответно на Кабо Верде и Таджикистан. От младите футболисти на тима, Мартин Димитров е част от формацията на България до 17 години, а Димитър Буколски – от тази до 15 години.

Снимка: TribunaPlovdiv.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker