ТОПФутболЦСКА-София

Ръководството на ЦСКА разрешава на феновете да чупят и къртят „Армията“?

От ръководството на ЦСКА готвят нещо много любопитно и нестандартно за феновете си при последния мач на сегашния стадион „Българска армия“, информира „БЛИЦ“.

Въпросната изненада най-вероятно може да се случи през средата на месец декември, когато „червените“ приемат Лудогорец.

profittips-the best football tips

Много е възможно този мач да бъде и последния на старото съоръжение и веднага след него да бъдат направени първите стъпки по разрушаване на настоящата конструкция.
За тогава е предвидено всеки фен да си вземе за спомен нещо от стадиона – част от седалка, цяла седалка, чим от тревата, част от вратите, нещо от административната сграда и т.н.
Има идея на 10 декември, когато е рожденият ден на Гриша Ганчев, да бъде отрязана лента, символизираща началото на реконструкцията.
Преди Коледа е предвидено администрацията на ЦСКА да се премести на Националния стадион „Васил Левски“, където от пролетта „армейците“ ще играят домакинските си мачове.

profittips-the best football tips

Припомняме, че новият стадион на 31-кратните шампиони ще е с капацитет за 16 000 зрители, които ще са изцяло покрити. Вече се обсъждат вариантите и за името на новата „Армия“. Някои от тях са доста интересни.

„БЛИЦ“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker