НационалиТОП

Последен шанс за Кръстаич

България може да има нов селекционер, ако утре „лъвовете“ не успят да победят последния в групата Литва на „Васил Левски“. По принцип търпението на всички към Младен Кръстаич се изчерпа още след загубата от Черна гора през септември, но в крайна сметка той получи още един шанс.

Факт е, че макар и да имаме само 2 точки, в повечето си срещи играхме добре и невероятният малшанс ни лиши от по-добри резултати. Черна гора ни би с 10 души в последната минута, а Сърбия ни изравни в Разград отново в последната секунда. Освен това Младен Кръстаич започна смело да налага млади футболисти, за което много от предшествениците му нямаха смелост.

profittips-the best football tips

Ако не победим Литва, има голям шанс да завършим без успех в тези квалификации, защото през ноември ни предстоят срещи със Сърбия в Белград и Унгария на „Васил Левски“. Това ще бъде изключително срамен момент в нашата футболна история.

Младен Кръстаич има договор с БФС до лятото на 2024 г. Именно високата неустойка пази гърба на бившия играч на Шалке 04 до момента. При издънка с Литва обаче няма какво да спаси неговия пост. За нов национален селекционер се спрягат Илиан Илиев, Александър Томаш и Илия Груев, пише „Мач Телеграф“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker