Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Илиян Илиев: Мач без публика е отвратително!

Черно море гостува на Левски след паузата в шампионата. Двубоят на „Герена“ е на 22 октомври (неделя) от 16:30 часа. Все още обаче няма яснота дали срещата ще е с публика или без, тъй като ДК към БФС отложи решенията си за инцидентите по трибуните от вечното дерби за следващо заседание, но все още няма яснота кога ще се проведе то.

Би трябвало да е на 17 октомври (вторник). Съществува обаче вариант комисията да се произнесе и след предстоящия 14-и кръг, в който е двубоят Левски – Черно море. Както е известно, сините са с последно предупреждение. Старши треньорът на варненци Илиан Илиев все пак се надява срещата да не е пред празни трибуни.

profittips-the best football tips

„Не зная защо още няма решение. Не мога да коментирам действията на другите. Мач без публика… Като играхме така през пандемията, видяхте какво е – отвратително нещо. Не е приятно за никой. Нито за отборите, нито за феновете. А решението ще си го вземе комисията. Не вярвам да е след мача ни с Левски. Като цяло ме интересува ние да сме в добро състояние, а не дали ще е с публика или без. Ние не сме ли добре, няма да имаме шансове за нищо. Това е важното.

Добре, че все още сме без загуба, но понякога тези равни мачове тежат. А нашите вече са пет. Да, четири от тях са като гост. Ще използваме оставащото време от паузата да се заредим и другата седмица вече започваме подготовка за следващите двубои“, коментира пред „Тема Спорт“ Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker