ТОПЦСКА-София

ЦСКА с важно съобщение за новия стадион

От ЦСКА публикуваха информация след като стана ясно, че за пореден път се пречи на клуба да реконструира клубния дом „Българска армия“. Червените определиха бившия зам.-кмет на „Красно село“ Николай Веселинов като „професионален жалбоподател“ и успокоиха феновете, че подадените от него сигнали няма да попречат на плановете на клуба.

❗️Информация относно разрешителното за реконструкция на ст. „Българска армия“

На 16.10. в ДНСК – органът, който официализира разрешителното за реконструкция, е постъпил сигнал от лице, подвизаващо се като професионален жалбоподател, зад когото по всяка вероятност стоят хора с различни интереси от този да милеят за парк Борисова градина. Че подбудите са различни, прозира в изброените „проблемни“ точки, заради които лицето настоява за „ОТМЯНА на издаденото Разрешение за строеж“. В изложението на сигнала, подаден от незаинтересована страна по случая, се цитират точки, параграфи и закони, които създават грешното внушение, че нещо не е наред.

profittips-the best football tips

След преминати десетки проверки в десетки институции, консултации с експерти и одобрението на стотици длъжностни лица, няма как да не приемем този сигнал като поредния опит за провокация, постъпил дни преди разрешителното за реконструкция да влезе в сила. Абсолютно уверени сме, че експертите в ДНСК ще свършат работата си професионално и обективно и ще оценят за пореден път позитивите, които изграждането на реконструирания стадион ще има върху парковата среда в Борисовата градина, върху жителите и гостите на София, върху българския спорт и нашите деца.

Нямаме притеснение, че сигнали като този ще бъдат отхвърлени и няма да бъде създаден прецедент с отмяна на вече издадено и подписано от главния архитект на столицата разрешително за реконструкция. Аргументацията ни за всяко едно решение по проекта е съобразена изцяло със законите на българската държава, което е потвърдено от всички компетентни страни до момента. Затова и сигнал като този не ни плаши, но няма как да останем безмълвни, когато за пореден път се прави опит мечтата ни да бъде отнет“, написаха от ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker