Левски (София)ТОПФутбол

Костов с дилема по състава за мача с Черно море

На „Герена“ продължават усилено подготовката си за дербито с Черно море. Срещата на стадион „Георги Аспарухов“ е в неделя от 16:30 часа.

Вчера към заниманията на сините се присъединиха и играчите, които бяха повикания в различните национални гарнитури. Треньорът на сините Николай Костов спести натоварванията на двама от тях – Марин Петков и Асен Митков.

profittips-the best football tips

Първият започна като титуляр при загубата на България с 0:2 като гост на Албания, а вторият също бе сред 11-те за младежката селекция при равенството с Косово 1:1 в София. Към тренировките наравно със своите съотборници се готвеха Пламен Андреев, Кристиан Димитров, Андриан Краев, Патрик-Габриел Галчев и Преслав Бачев.
Днес към тренировките ще се присъедини и Хосе Кордоба. Нито един от националите няма проблеми след участието си в мачовете и всички ще бъдат на разположение за домакинството на моряците.
Малката група, с която Николай Костов разполагаше по време на паузата за националните отбори не позволи на сините да проведат контрола, както и минилагер за подобряване на физическото състояние и внедряване на нови тактически идеи. Треньорът има няколко дилеми по състава си за мача с Черно море, които в оставащите три дни ще реши.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker