ВИДЕОНационалиТОП

Илиана Раева бясна на Лечков: Данчо се е объркал

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се е почувствала засегната от думите на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков, че дори и в гимнастиката нямало успехи.

По време на участието си в „Дарик Радио“ Лечков изброяваше, че в много други спортове нямат успехи, след изказването си последва мигновена реакция на Раева, която след това му се е обадила да му търси сметка.

profittips-the best football tips

Ето какво написа тя във Фейсбук страницата си:
„Възмутени журналисти и хора свързани с художествената гимнастика коментират думите на Данчо Лечков, които е казал за спорта, който ръководя.
Обадих му се да го попитам наистина ли е казал това, което Krisi Ivanova е написала. Данчо отрече. След това видях този откъс качен във фейсбук, който публикувам. Казал го е…
В разговора ни Данчо ми каза, че ако трябва публично ще се извини за художествената гимнастика. Няма нужда. Аз вярвам, че Данчо се объркал. Наистина му вярвам! Знам, че се е объркал и е искал друго да каже. Просто е твърде неуместно обаче да сравняваш точно в този момент футбола с другите спортове.
Друг е въпросът, че човек трябва да е по-внимателен, когато говори за факти. А още по-друг е въпросът, как водещият си мълчи и изобщо ни дума, ни стон за неточните факти. Не само за художествената гимнастика, ами и за борбата. Може би ако Томислав го беше апострофирал, Данчо щеше да уточни, че се е объркал.
А лекичко само, на прима виста, ще припомня от времето, от което ръководя спорта ни (11 години), какви успехи имаме:
– олимпийска титла,
– бронзов олимпийски медал
– две абсолютни световни титли,
– световни и европейски златни медали,
– световна отборна титла за жени и девойки,
– европейска абсолютна титла на Боряна Калейн,
– над 15 спечелени световни купи…
Аз помня Данчо футболиста, с незабравимия гол срещу Германия в САЩ’94 и винаги ще го обичам. Сигурна съм, че грешката му е неволна.
Но в същото време, за мен няма по-ужасно и обидно нещо от това да сравнят БФХГ със сегашния БФС…“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker