ФутболЦСКА-София

Ето къде ЦСКА ще прави зимната си подготовка

ЦСКА най-вероятно ще проведе зимната си подготовка в Турция, твърди „Тема Спорт“. На този вариант са се спрели от ръководството на „червените“.

Така за четвърта поредна година тимът ще има зимен лагер в югоизточната ни съседка. Планира се той да започне в средата на януари и да продължи малко повече от две седмици, като включва 5 контроли, две от които с много класни съперници.

profittips-the best football tips

По програма есенният дял на първенството ще завърши в периода 8-11 декември. За тогава са насрочени мачовете от 20-ия кръг на Първа лига. В него ЦСКА приема Лудогорец, като дуелът ще е с голямо значение в битката за титлата. През пролетта шампионатът се подновява с двубои на 16-19 февруари, а тогава армейците ще домакинстват на Ботев Враца.
Преди време червените предпочитаха да се готвят през зимата в испанския курорт Марбея, където по дефиниция играеха контроли с много силни съперници. За последно тимът бе там през 2020 година, а треньор бе Милош Крушчич. От 2021-а обаче дестинацията бе сменена.
Тогава клубът избра за подготовка Турция. Пръст в това решение имаше и пандемията от коронавирус. В Анталия през последните години червените бяха водени от трима треньори – Бруно Акрапович, Стойчо Младенов и Саша Илич. Сега наред е Ел Маестро.

profittips-the best football tips

Нестор има зад гърба си една зимна подготовка с ЦСКА – през 2018-а. Тогава отборът бе в Испания, а след незадоволителна игра в контролите при завръщането в България наставникът бе освободен и на негово място бе назначен Любослав Пенев. В Марбея под ръководството на Нестор отборът победи Шанхай Шенхуа и Виктория Пилзен, завърши наравно с Бохум и загуби от Динамо Киев, Спарта Прага и Академия Пушкаш.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker