ТОПФутболЦСКА-София

През зимата ЦСКА се разделя с ненужен

По всяка вероятност ЦСКА и офанзивният халф Лазар Туфегджич ще разтрогнат през зимата. Сръбският футболист е със статут на твърда резерва, той така и не успя да се наложи нито при Саша Илич, така и в състава на Ел Маестро.

Дори след възстановяването на Браян Морено, юношата на Цървена Звезда трудно намира място в групата на „червените“. През кампанията сърбинът влезе 4 пъти в игра, като отбеляза един гол срещу Славия (1:1) на „Армията“.

profittips-the best football tips

От Борисовата градина искаха да скъсат със сърбина още през лятото, двете страни така и не стигнаха до споразумение за раздяла по взаимно съгласие. Такова ще се търси след есенния полусезон.
След освобождаването на Туфегджич ЦСКА ще освободи квотата за играчи извън европейския съюз. Заради надвишената бройка на такива футболисти „армейците“ ще преотстъпят и Сейни Санянг.
Гамбийският национал има 7 мача в Първа лига до момента, като в 5 от тях е бил титуляр.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker