ТОПФутболЦСКА-София

Ключов футболист на ЦСКА се завръща в групата, друг отпада!

Нападателят Браян Морено се завърна в групата на ЦСКА, след като за последно бе в нея пи домакинството на Черно море (1:1) на 26 август. Тогава той получи контузия, а лимитът за чужденци извън ЕС не му позволи по-рано да попадне отново в състава.

Колумбиецът игра в контролата с Литекс (5:1) по време на паузата за националните отбори, като се отчете с гол и асистенция. Заминаването му за Благоевград е за сметка на арменеца Жираир Шагоян, който отпадна от плановете на Нестор Ел Маестро за мача.

profittips-the best football tips

Сръбският наставник има няколко дилеми относно стартовия състав. Едната от тях е дали да продължи да залага на Енес Махмутович в центъра на защитата, или вместо него да стартира напълно възстановеният от травма Браян Кордоба.
Друга позиция, за която се колебае Нестор, е левият бек. В предишните три двубоя там бе ползван последният привлечен в състава Емануел Шакич, но опция е и Тибо Вион. На върха на атаката също може да се стигне до промяна, като Дюкенс Назон да отстъпи мястото си на Асприля или Фаетон.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker