ЦСКА-София

ЦСКА-София с интерес към румънски национал

ЦСКА проявява интерес към левия краен защитник Андрес Думитреску, съобщи румънското издание gsp.
Според написаното в сайта Стойчо Стоилов, който е бивш главен мениджър на „армейците“ и доверен човек на собственика Гриша Ганчев, е наблюдавал на живо играча във финала на Купата на Румъния между тимовете на Сепси и Университатя Клуж. Думитреску записа 120 минути на терена и получи жълт картон при победата на Сепси с 5:4 след изпълнение на дузпи на 24 май.

Стойчо Стоилов е получил съдействие да присъства на стадиона в Сибиу от техническия директор на Румънската футболна федерация Михай Стойкица. Двамата се познават от съвместната им работа в Литекс през сезон 2000-2001, когато Стойкица бе треньор на ловчанлии.

profittips-the best football tips

“Дойдоха от ЦСКА, за да гледат Думитреску. Стойчо Стоилов наблюдава играча от Сепси. Познаваме се от Литекс Ловеч. Той ме помоли предната вечер и каза да го заведа на мача, за да може да види този играч”, каза Михай Стойкица, цитиран от “Фанатик”.
22 годишният национал е преминал през италианския Падова и швейцарския Лугано. От 2020 година играе за отбора на Сепси, като през настоящият сезон има 36 мача, един гол и една асистенция. Договорът на играча със Сепси е до края на сезона и през лятото той става свободен агент.
„Армейците“ търсят активно играч на поста ляв защитник след тежката контузия на Брадли Де Нойер, който най-вероятно ще е извън сметките на Саша Илич половин година.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker