Левски (София)ТОПФутбол

Титуляр в състава на Левски сяда на пейката

Левски приема днес на „Георги Аспарухов“ Черно море в изключително важен мач. „Сините“ влизат в 14-я кръг на Първа лига като 5-и във временното класиране, с 6 точки пасив, но и с мач по-малко от съперника. Варненци все още са непобедени – 8 успеха и 5 равенства, като са на втората позиция в подреждането.

Треньорът на Левски – Николай Костов – вече може да прави състава така, както пожелае, без да има някакви ограничения. Бразилците Цунами, Уелтън и Роналдо получиха български паспорти, което означава, че може да са заедно на терена със сънародниците си Дарлан и Рикардиньо, а в тима да е и панамският национал Хосе Кордоба. Всичките изброени са в плановете на треньора за титуляри срещу Черно море.

profittips-the best football tips

На вратата на столичани ще се завърне Николай Михайлов. Той ще замени младока Пламен Андреев, който бе повече от колеблив срещу Лудогорец (0:1) и ЦСКА (1:1), а след това и с екипа на младежкия национален отбор с Германия (2:3). Последният ще получи почивка, за да „изчисти главата си“.
На тренировката в петък бе дадена почивка на Жереми Петрис. По време на паузата французинът лекуваше и лека травма. Очаква се обаче да е титуляр – игра срещу ЦСКА, при това без да е водил пълноценна подготовка цяла седмица. В случай обаче, че състоянието му не позволява да започне, ще стартира Галчев.
Останалите в отбрана ще са Кристиан Димитров, Кордоба и Цунами. Сигурни за местата си в халфовата линия са Дарлан и Краев, а дилемата пред Костов е дали да се довери на Хасими Фадига, или на Асен Митков. Шансовете на французина изглеждат по-големи. В предни позиции ще са Роналдо, Уелтън и Рикардиньо.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker