Левски (София)ТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Ел Джемили с коментар след гола си срещу Черно море

Полузащитникът на Левски Джавад Ел Джемили донесе победата срещу Черно море тази вечер, след като отбеляза гол шедьовър. С това негово попадение той заслужи приза Играч на мача.

„Придържахме се към плана си. В последната третина трябваше да сме по-категорични. Спечелихме и това е най-важното. Те играха доста добре, затваряха пространствата в отделните линии, но запазихме нашите идеи.

profittips-the best football tips

Опитвам далечни удари в тренировките, оставам след заниманията и опитвам такива неща. Радващо е, когато се получава. Головете срещу Ботев Пловдив като че ли бяха по-красиви.

Знаем, че са на второ място, силен отбор, който се противопоставя на големите, ние се противопоставяхме на тях“, заяви той.

Джемили бе запитан около ситуацията в предишния кръг когато бе заменен след като се появи като резерва заради слабосто си включване, а сега донесе трите точки на „сините“.

„Във футбола го има, правим грешки, опитваме да ги поправим. Когато грешиш, е нормално да си санкциониран, сега е време да се порадвам“, завърши Ел Джемили.

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели интрвюто на Ел Джемили:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker